yeeeeeeeeeesss Ibraa!

det har varit en ganska lugn helg, Johanna var hemma denna helg också , KUL :D haha!
Igår åkte jag iväg till Sofia, sjukt länge sen vi träffades så det var på tiden. Kolla på film och pratade en massa, mysigt :) Åkte hem idag för att båda två skulle skriva på våra nationella tal i svenskan, hoppas verkligen det gick bättre för Sofia än vad det gjorde för mej, haha!
Drog upp på en adventsfika sen senare på em hos Johanna och dom , gott med nybakta lussebullar , minus russin :D haha gick sedan hem för att prata meed Tobbelitoo :)
Sen var det ju El Clásico där min ZLATAN var den bästa någonsin och gjorde matchens enda måååååål!!! WOHOOOO!!!


PUSSS


River flows in you


Jag är fast


Och du Cindy, beställ mer julskivor. Dom går åt som smör!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!

The next best

ÅH det är så mysigt på skolan, hihi tända ljus överallt, julgranen är på plats och det är så fin stämning här :) hihi OKEJ allt var falskt, haha elr inte att julgranen är framtagen, för den står här bredvid mej så fint. Den är lite plastig men det duger bra det med, haha! :)
Har ju öppet hus ikväll..hm kul? nej för vi gör iaf inget så det känns så meningslöst att ens gå ikväll, fast iof ska vi ju jobba med julspelet och få ngt gjort för det är ju trots allt BARA 3 veckor kvar exakt till vi har jullov :D WOHO och det innebär att vi bara har typ 2 veckor kvar till julspelet och vi har inte ens börjat!!! kris typ :D haha nej men det fixar vi.


Tattoos and a switchblade attitude
Snakebite heart with a bubblegum smile
Sex and stereo
Don't turn the radio down


MIN BELLA ÄR SÅ SEXIIG ;) hahahahaha jag döööööör!!!




PUSS


Min bebiis<3



♥Atterboms Lone Star♥


<3



My hands

Ligger i sängen och dricker julmust :D haha! och pluggar lite engelska, fast det blir inte så mkt plugg ;p prata nyss med Tobias, men han dissa mej för pizzan...snällt.
Aja, ska försöka överleva. Blir nog ganska svårt :o haha nej då ska verkligen försöka få klart engelskan men det går ju typ inte. Musiken lockar mer och mina fiskar behöver mat :D hahahaha ÅHHHHH!!!
Var ute med Piggy förrut idag, fyfan säger jag bara, helt kolsvart överallt och när jag går på vägen så låter det helt plötsligt som om någon går bakom mej med tunga steg, vart jätte rädd sen börja det typ låta massa från skogen och då fick jag typ PANIK! Typ försökte hålla mej lugn men jag tog bara snabbare steg hem och tror fan att jag sprang sista biten, shit! haha Måste fan sluta vara så himla rädd hela tiden, kmr ju aldrig funka i längden liksom. Men ja det blir väl att ta tag i det snart, liksom det är ju bara mörkt typ ett par månader runt jul och så sen blire ju ljusare.

Imorn är det öppet hus på min skola, 17.00-21.00 WOHO!
Så underbart att gå i skolan ti nio, liksom det är ju min dröm :D hihi
ORKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSSS


T

jag behöver dej som mest nu<3

Never thought I'd fall so hard

jag är lite nere just nu, har så mkt som jag vill få ut men det går inte. jag låter det finnas inom mej, kanske inte är så bra men jag vet inte. jag vill få fram alla olika känslor som jag har men det går inte ens att försöka förklara. kanske bara jag som liksom gräver in mej för mkt i mej själv, jag borde inte göra det. men det känns som om att ingen kmr i alla fall aldrig förstå mej...

och vad får jag ut av att skriva detta nu ? inget.
ska gräva ner mej i min säng nu och hoppas att morgondagen blir bättre.


You can take away everything
Leave me lying on the floor
I'm broken
Save me

:D

GODMORGON TOBIIIIASS!!

haha herregud, nu har han verkligen vänt på sitt dygn ;) haha!

USCH!

jag är i skolan, det är mörkt och tråkigt, jag är trött VILL HEM :( sov inte så bra inatt om man säger så..men ajaa, blev hungrig nu med WOHO!
LISA ÄR KNÄPPPP , Bea är knasig, bella och amanda är som dom är, GOA! :D hihi

ORKAR INTE SKRIVA MERRRRRR

PUSS!

You're automatic

min klass är lite rolig, haha igår var vi endast 3 elever i skolan på första lektionen sen kom det 5 till så 8 styckna var vi totalt hela dagen, av 22 ! hahaha så himla värdelöst att ens gå dit eftersom det var grupparbete på de flesta lektionerna, tycker om min klass<3 hahahaha
och okej, nu har jag också både twilight och new moon, visst dom var jätte bra men liksom inte sådär bra som alla verkar tycka att dom är :D haha kanske är lite efter men har inte haft den där dragningskraften till filmerna som alla andra har.
Ligger nu här i soffan tillsammans med min Figo och kollar på Transformers, mycket bra film :D Är helt själv hemma, brukar inte räkna med Figo för han är lika rädd som jag över att vara helt ensam här i stora huset, i mörkret dessutom. Massa fönster överallt, ÅHHH jag hatar det verkligen, varför var jag tvungen att bli så mörkrädd för? :o
Aja, ska bädda ner mej ordentligt nu under massa filtar :)


PUSSS

Torsdag

Jag sitter i skolan och har tråkigt, BoB sitter på ena sidan och Amanda på andra :D haha åhh så kul vi har, börjar ju fan bli mörkt redan, usch!!! LÄSKIGT :( hehe hade typ bara en lektion idag, om man typ kan säga så. Och det är så kul, liksom vi är 22 elever typ i klassen men det var bara 8 styckna här idag, haha jag gillar min klass så mycket!
Fick tillbaka min mobil igår också, VEM ÄR GLAD VEM ÄR GLAD???? :D:D hahahaha MARIAIAAAAIAIAIAIAIA!!!!! heheheheeeee jag är typ såhäääääääär jätte glad och tusen ggr mer, haha
okej...lite galen nu kanske fast bara kanskeee! ;) hehee

Imorn ska jag på bio, ska se New Moon med lovisaaa typ jätteee KUL OCH SE TVÅAN :D:D haha vet inte vad jags ka säga, har ju inte ens sett ettan, men ja den ska jag se imorn typ innan får väl se vad jag tycker. kanske blir jätte kär , tveksamt.
På lördag är vi själv hemma , elr jag plus hunden som inte är så mycket till sällskap, han ligger mest under täcket med mej och typ darrar, han är fan lika rädd som jag är. INTE BRA! haha

Tobias<3

PUSSS

I tried to be perfect

SNÖÖ :D eller okej, det är lite vitt på marken, men ändå :D Vakna vid tio, trodde skulle sova längre för igår var jag så sjukt trött, men aja skönt ändå att inte sova bort hela dagen kanske. Denna helg är Johanna hemma och det tycker viii mycket om :) Ska springa upp senare och plåga henne ;) haha! Igår åkte Eddie ut ur idol, och hur skönt är inte det?! Han borde ha åkt ut redan innan Rabih och Niklas, men ja! Tyckte Erik och Tove var bäst, som vanligt. Det är nog dom två som blir kvar till finalen.

nej nu ska jag ut och kasta snöbollar på polkiiis, haha så snäll jag är! ;)

PUSSSSS


fina gummooor

jag plugggar :o huhu jag är lite duktig, elr ja jag lyssnar iof på musik och ligger bredvid datan halvt sovande :D haha! men vadå , jag tänkte plugga och det är alltid tanken som räknas. Var och nattade polkagrisen förut, elr ja för nån timma sen kanske det var, har inte sån stooor koll om jag ska vara ärlig.
Var i skolan idag, hela dagen , hehehe typ (A) Drog hem ti Liiisa efteråt en snabbis och åt lite kladdkaka, sen upp på stan igen för att handla hårfärg, och vad blir det nu för färg då? hahaha får ni inte veta ;) Träffa sedan Telliii på staan! wohooo tre små gummor skulle gå en gång , ti marknaden i ÖREBRO!

PUSSSSSSSS


<3

snöööö!

jag har en tiger på min nyckel jag har en tiger på min nyckel jag har en tiger på min nyckel :D hahaha WOHO!
och det har inte du ;) synd för deeeej vava!
Skolan rullar ju på som den ska, orkar inte med den alls, är så himla skoltrött så det finns inte. Måste försöka få tillbaka orken för att kunna plugga, annars kmr det ju inte gå det här...Tyska prov på onsdag iaf, hoppas det går bra det är iaf ett av dom roligare ämnena! :D
ÅH vart tog min snö vägen förresten? :O liksoooom den bara försvann :( vart ju ledseeen!!! ÅHH!!! KOM MERA SNÖÖ!! 

nej måste plugga vidare nu! 
PUSS 

b'k


:(

jag är rädd.
hjälp mej.

Darkside of the sun

vilken helg, vilken helg, vilken HELG!!! hahahaha orka att jag är så jäkla mörkrädd, liksom ser saker som inte finns och bara fantiserar om vad för äckliga saker det finns ute. Måste väl försöka få bort den rädslan som Tobias säger, men ja det är lite svårt :/ har varit själv hela helgen iaf med Figo, elr ja i fredags var systeryster här och sov över, wohoo! Inatt sov jag själv i huset med figo, elr ja sov, det gjorde jag väl inte riktigt satt uppe och prata i telefon, kolla film, blev ännu mer rädd. Tror jag gick och la mej runt typ halv nio i morse, hade ju redan blivit ljust när jag la mej för att sova i typ två timmar, haha wunderrrrrfuuul! :D
Mappa kommr iaf hem om typ 6 timmar elr nåt sånt, borde kanske städa upp lite här omkring och fixa det fint!
Ligger just nu i soffan och kollar lite halvt på Oth..får se hur länge jag orkar vara uppe.
Och just ja, skolan börjar ju imorn , ORKA!!! vill ha meraaa lov :(


PUSSSSSSS

RSS 2.0