tell me a good thing

åh vaknar och ser att solen skiner, då blir man glad :D
Har redan hunnit städat mitt rum lite halvt, hade ju kläder högt och lågt så att man inte såg golvet elr kunde röra sej härinne, men nu är det bättre :) Hästen som jag red igår vad helt underbar, så himla go och villig ti att arbeta, kmr nog bli bra det här :) Blev aldrig av att jag åkte ti Alex, så ist var jag hemma med mamma och tog det lugnt, behövdes nog för känner mej lite halvt dålig och jag vill ju inte bli sjuk nu innan vi åker ti Spanien, det funkar ju inte! Satt uppe till halv 5 och prata med tobbe och hans kompisar på skype, huuuur kul som helst :D

Aja, idag ska jag nog träffa alex, ska kanske åka och kolla på hennes lillsyster när hon spelar på behrn mot duff! Ska se om jag ska klämma in och åka och kolla på BoB också, men det ska nog gå ihop :)  Allt löser sej om man vill! Är helt slut nu känner jag, vakna klockan 9 av att pappa kom hem och så och då har jag bara sovit 4½ timma! ;o hehe! Får lägga mej tidigt ikväll så jag orkar upp ti skolan, usch. Ska dessutom ti karro först på morgonen och läsa IV-valet, får vi se hur det är :)

PUSSSSS


vill ha tillbaka det vi hade

sweeeeeet

Har verkligen inte orkat bloggat, haha! skolan har ju börjat nu, vart lite mjukstart denna vecka och så, är ganska taggad på sisa året nu , få hoppas att det blir bra :D kul att var det också att träffa alla människor som man inte hunnit med att träffa under sommaren, extra plus att få träffa en speciell person! :)
Igår gick vi bara i skolan i typ 1½ timma, sen drog jag och BoB ti behrn arena för att kolla på hennes killa när han spela någon liten match, haha! Fick nya utländska kompisar då också, haha! :D
Nu snart ska jag åka och provrida en häst, de är min grannes häst som hon har köpt och hon vill ha hjälp och då ska vi se om funkar mellan hästen och oss, ska bli kul. Sen får jag se vad som händer, skulle ha träffat alex men vet inte hur det blev med det nu, haha hade glömt att jag skulle ti hästen :P menmen, får väl se om vi ses ikväll en stund :) Annars måste det ske i veckan, för på fredag åker jag ti spanien, och samma dag som jag kmr hem sen så åker hon ti turkiet! :)

Imorn så ska BoB spela på VOX-festivalen i Varberga, så kom dit och kolla runt 1!  Hon vann ju dessutom Talangfinalen, så GRYM ÄR HON :D

my fight is your fight

födelseedag!<3

Idag fyller min sockertopp 18 år , ska åka och fira henne ikväll :D <3

Nu är iaf matchbiljetterna till att se Zlatan, Barca bokade , och jag är helt galet glad!!! haha, jag ska få se min älskliiiing :D Jag kmr leva länge länge länge på det, kmr sväva på moln i månader! Kmr inte bli kul för mina kära kompisar, som kmr få höra mej tjata om det både innan vi åker och när jag kmt hem sen, hahaha synd!
Igår träffade jag iaf Pernilla, och den lilla sötnosen tatuera sej ju också sen på kvällen och det blev sjuuuuuk snyggt! Så galet avundsjuk så nu ska jag med komma ti skott och göra min, elr mina!
Ne nu ska jag ut med hunden en sväng sen städa mitt fina stökiga rum ;) haha!

Puss

ojojoj trippel! :D

japp, orkar inte skriva mkt. har trippelkonversation med sofia och lina, kan inte bli bättre! :D


bilden togs igår , SÅ HETA JA VET :D <3

Puss

zzzzzzzzzzzzlatan


så bäst!<3

little star

Snart är det slut på friden, haha mina föräldrar kmr hem ikväll, på något sätt skönt också, slipper jag fixa med allt här hemma ;D
sofia sov hos mej måndag-tisdag, så underbart att träffa henne igen :D
har fått sprungit som en galning efter ivar också, han ramlar ju bara utanför sitt område hela tiden. suckkkk! men ja, jag ska ju inte klaga. hellre springa lite efter honom än att klippa hela gräsmattan ;D haha
Nej, ska nog börja städa lite här hemma nu innan päronen kmr hem, kan ju inte se ut såhär ;p Sen ville ju johanna åka och bada, men det kmr ju mörka moln hit och det är inte så bra, ska ringa och prata med henne ;)

Pussss

Was I the only one

MINA FÖTTER :'( har haft på mej för små skor, så jag får väl skylla mej själv. Det blev en lugn tur på stan, micha inhandlade en jätte söt kjol från gina ;) sen gick vi och satte oss på stortorget  i solen och pratade lite om allt möjligt sen drog vi ti Labaguette och åt lite mat innan vi bestämde oss för att gå hem , vi båda är typ jätte trötta, haha!
Hittade en jätttteeeee rolig karusell på järntorget som jag ska tvinga med jessie på senare ikväll, eftersom micha nästan spydde bara av att kolla på, hahahaha! JAG MÅSTE FÅ MED JESSIE, för jag ska åka, annars kmr jag bli suuur. Har inte bestämt ännu vad vi ska hitta på, men det kmr bli bra ändå tror jag. Det kan ju inte bli annat iaf ;)

jag vill veta hur du tänker igentligen, för det som pågår just nu klarar jag inte av mycket längre till

lördaaag!

Nu efter x antal timmar är vi klara här och ska ta en sväng upp på stan och kolla runt lite och inhandla lite små saker, kanske ska åka karusell? Elr det kanske vi gör ikväll ist, får se ;p
Idag åkte mamma,pappa och figo bort på semester i några dagar, till öland tror jag dom skulle. Väldigt skönt, för det innebär att jag blir själv hemma ,elr ja min bror är ju hemma med men ändå ;) Ska träffa Sofia något, och rida solan så mkt som möjligt, men sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Något förslag? ;)
Micha är helt redo nu för stan, så nu ska man bara välja skor, haha!

Pusss


never look back

Micha sover och jag har varit vaken själv nu i snart 1 1/2, weeey. Förstår inte hur jag inte kan sova längre igentligen ;p haha Igår var det en toppen kväll med flickornaaa :D Och jag längtar så sjukt mycket tills bästaste sofia fyller arton , kmr på great då! ;) Idag vet jag inte vad som händer, micha och jag ska väl upp på stan senare då hon vaknat upp ur sin skönhets dröm, haha sen runt fem slutar jessie och då kmr hon nog hit antar jag :p Får vi se vad vi hittar på sen, är galet pigg nu, haha får hoppas att det håller i sej så att jag inte blir helt död mitt på dagen.

Ne nu vakna blondinen, så vi ska väl äta frukost nu I think :D
pusss

RSS 2.0