stopp!

STOPP STOPP STOPP, VAD ÄR DET JAG SEEEEEERRRR?????
Barca vill inte ens sälja honom, dom vill ha honom kvar. Men den där jäkla Raiolas är ju dum i huvudet och dragit igång något skit. Jag blir sååååå suuuuur!!! Han ska ju vara kvar :(
Lugn Zzzzz jag ska hjälpa dej, lita på mej :D♥

Prends-moi par le côté, fais-moi ton déhanché

Idag hade jag min sista tyska lektion, faktiskt väldigt tråkigt eftersom jag har haft en sån underbar lärare, och så himla kul under kursens gång :) Så det vart lite ledsamt haha gud så töntig jag är :o :D
Aja, idag har jag bara haft den lektionen sen så åkte jag, bella, amanda och angelica till Marieberg och kollade runt lite. Inte så kul för mej för jag gråter bara hela tiden, jäkla förkylning :( hoppas jag blir frisk tills på fredag iaf. 
Sen efter det drog jag och tog kort någonstans, typ lek busig hahaha orka!!! :D
Är nu hemma, ligger i min säng och drömmer mej bort :)
Ska kanske ut på en promenad? NEJ just det jag...jag kan ju inte!!! SKIT SAK SOM GÖR MEJ KNÄPP!!! hahaha

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

You are like the sunset behind a mountain somewhere

Världens bästa bror och och världens bästa mamma♥
Jag älskar er!♥

when you can't see me, I’m still there in the sky

haha blev typ ett sådär snabbt inlägg igår om att Tyskland vann :) Inte för att jag tyckte det var de bästa bidraget, men ändå tyskland är alltid tyskland och jag kommer alltid älska det landet oavsett :D Egentligen ville jag att Turkiet eller Danmark kanske skulle vinna, eller jag vet inte. Haha nu är det iaf över och då får man åka till Tyskland nästa år :D WIIIE!
Idag är det morsdag , trala jag drog upp vid halv åtta för att mata hästarna sen gav jag mamma preseeent :D haha Micke är ju inte hemma alls idag, han struntar helt enkelt i mammssii :) hehe ne men han kunde väl inte elr något ;p Har annars bara städat hela dagen, longerat polkagrisen och sen solat. Jätte fint väder idag och man vill bara vara uteeeeee! :D
Nu är det inte mycket kvar!!! En lektion imorn, Krampen på tisdag, en lektion på onsdag ledig torsdag! SEN FREDAAAG :D WOHOOO!!!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

<3

TTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKLLLLLLLAAAAAAAAAANDDDD :D♥

all we need is candlelight

Jag älskar Dannys röst i den här låten ♥

I guess I'm just a sucker for love

Imorn är det exakt en vecka kvar tills studenten. EN vecka hahaha fan alla mina inlägg kommer bestå utav att jag säger hur många dagar det är kvar och sen hur jag känner mej, hahaha herregud!
Idag efter skolan drog jag och mamma till Marieberg igen, eller rättare sagt Media mark, alltså det var sjuuukt mycket folk. Dom hade parkerat i diket, på vägen och överallt haha trodde aldrig vi skulle komma ut därifrån. Och där inne var folk som galna, man hörde larmet gå så någon tog väl ngt utan att betala hahaha puckon det finns! Träffade Judith där också och hon var snäll och gav mej en glass, wiiiie haha men vi kom inte ens därifrån med vad vi skulle ha, man hittade inget eftersom det var så himla mycket folk.
Men nu är jag iaf hemma, ska sätta mej och läsa igenom lite sen göra klart en hemliiis (a) thihihiihiiiii åhh så busig jag är, tralalaaaaaa :D
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya,
love ya
With me, boy, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya
above ya


27 Maj

Sitter nu i skolan här med Bella&Amanda och pluggar lite av det sista :) Inte för att det går så bra för dom två sitter och kollar på snuskiga filmer, haha små flickor :D
Ska sen åka hem och lära mig redovisningen som vi har imorn, sen kanske ut och springa. Allt beror på vädret och hur jag känner mig senare, har fått ont i halsen nu också :( dumma belli som har smittat mej, ska slå henne lite!
Måste iof hem och gå i skorna så jag inte avlider nästa vecka! :)
Ajaa ska plugga vidare nu


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Telliana Asadiiiiiiiiii fyller år :D

Vi får ju inte heller missa att det är en alldeles speciell dag för en alldeles speciell person!!! :D
Tellibanelli fyller ååååår :D wohooo stort grattis tjejen och hoppas du fick/får en helt underbar dag! :D
mihihiiihihiiphihiihihihihihihihiiiiiiii hahahaha åhh GRATTIS :D

Fahrkarteeeeeeeeeee

HELT NYFÖRÄLSKAAAADDD!!! I ett par skor, hm jag ? haha , ja faktiskt. Jag trodde det aldrig själv heller, men tydligen händer det mej med :D Blir ju bara sisådär runt 180 hahaha åhh herregud :( min mamma ser ut som en liten myra när jag står bredvid henne. Så sötttt så :) !
Får sen se hur bra det går att gå i dom, men det ska väl funka det med :D Tralalaaaa :)

Aja hade boksamtal idag också, bara Belli och jag som gjorde det. Gick väldigt bra, fatta noll av boken men ändå! :) Efter det drog vi upp på stan tillsammans och mötte upp Amanda för att gå och sola, fan jäkla skit hahahahaha hatar det , fan ska jag sola för när jag vill vara vampyr? :(
Neeeh nu ska jag kolla på film sen sovaa! 
PUSSSSSSSSSSSSSSSS

Rain keeps falling

mumsss så fint väder det är, jag blir såååå glad :D haha äsch bättre att det regnar nu än nästa vecka vafan! :D åhh hämtade studentmössan idag också, herregud alltså visst det är jätte kul men det är verkligen på allvar nu, haha inser det mer och mer för varje dag. Ajaaa än är dagen inte där , hahaha! :D

Ska snart börja läsa boken som jag ska ha läst tills imorn :o fattar noll, men den är bara på 70 sidor så det ska väl gå fort. Får nog sitta uppe hela natten :) åhh vill inte men måste verkligen sätta mej och läsa :( får gå och hämta lite varm mjölk till, haha fast då somnar jag säkert istället.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

our love is magical

Zlatan♥
My love
Your love
Our love is magical

kiss me kiss me say that you miss me

åhh tralalaa ett till prov över, ETT kvar. Förhoppningsvist. Naturprovet gick helt okej, haha alltså fattade noll men hoppas ändå jag fick med det mest.
Men imorn då äre ett ännu större prov, MATTE C?!?! åhh, jag lovar bara man hör dom orden så mår man illa. Varför, VARFÖR valde jag att läsa denna kurs? Mitt liv dog ut den dagen :/ haha ska bli så skönt att slippa den kursen , menmen än är det inte över, imorn ska jag sitta 5 timmar och skriva det efterlängtade provet. Ni är avundsjuka va? ;) hihi vet jag att ni är! 
Har beslutsångest över hur jag ska färga mitt hår, rött? brunt? brunt med slingor? lite ljusare brunt? svart?
hahaha kommer säkert ha ändrat mej tusentals gånger innan jag valt rätt, kmr säkert ha ångrat mej direkt efter också hahaha
Ska dyka ner i matteböckerna nu för en allra sista gång, oj hörde ni hur härligt det lät? hihihi pirrigt


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

blaah blaah

Tralaa idag har jag suttit på hästen för första gången sen olyckan, gick jätte bra :D Hoppade till och med, polkagrisen älskade det :) wiiie! 
Annars har jag bara suttit och pluggat :( usch, har naturprov imorn och jag kan inget och det är omöjligt att ens försöka förstå något som står i boken :( dumma naturkunskap!!!
ÅHH längtar tills på tisdag , hoppas allt bliiiir braaaaaaaaa annars kommer jag gråta resten av mitt liv :( usch!
Ska plugga vidare nu , vill inte men måste :(
PUSSSSSSS

Zlaaatan älskling<3

Han blir kvar :D jäkla media som alltid ska förstora upp allting!
Min bästaste finaste stjärna! ♥
Var nyss ute på lång promenad med Figo i det fina vädret, han tyckte det var jobbigt så jag slängde ner han i vattnet under bron så han fick simma lite i det kalla vädret. Det gillade han :)
Sitter just nu och kollar på sommarkrysset från förra veckan då emd var programledare, japp Danny är fortfarande snyggast!


PUSSSSSSS

Step to the beat of my heart.

Nu blir det verkligen sista helgen att plugga, känns overkligt.
Ska sätta mej med naturen och försöka få in något, mitt sämsta ämne typ...åh herregud vad jag inte vill ha provet på måndag :( men inte heller nationella i matte på tisdag heller!
Menmen bara att plugga hårt nu dom sista dagarna, för sen kommer det vara värt allt. Det är liksom mindre än 2 veckor kvar nu, det som nyss var flera månader kvar.
Nej nu ska jag sätta igång och plugga!

PUSSSSSSSSSS

triilillliiiiiiii

vet inte vad jag ska göra, för allt känns så splittrat.

sitter nu och pluggar lite extra mycket, haha men vet inte hur jag ska hinna med allt. Får panik rent ut sagt :( SNÄLLA HJÄLP MEJ NÅGON?? jag ger er pengar, bara ni hjälper mej :( NUUUUUU!!!!!!!!!!!
tack du är bäst<3

pusssssssssssssssss


you feeeeel the sameeee

HERRREGUUUD INTE BRA MARIA INTE BRA INTE BRA!!!! 
hahahaha jag har överskottsengergi så det skriker om det, vart ifrån ? hahaha inte bra någonstans jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vet inte heller vad jag har på mej haha för jag typ tog två skilda strumpor på mej, korta svarta shorts och sen bh ? och står och dansar framför spegeln och sjunger högt? HAHAHAHAHA jag är nog inte frisk , sen typ är jag asss taggad på religion provet, har läst allt om islam 3!!!!! gånger bara idag, hehe och provet är på fredag. hhihi maria goes pluggis den sista vecka , super maria, äntligen har du förståt! hahaha

wiohoohohohohoho funderar på att dra till tyskland? NU, hehe tittar på flyg och det ser ganska billigt och om jag snart får mer pengar så klarar jag mej någon dag där nere, blir toppen vafan helt själv i berlin, jag och masssaaaa tyskar! hahahaha
hahaha å kolla min säng den är mjuk , väldigt mjuk sådär underbart mjuk men hehe typ ibland hård. men det beror väl på innehållet! HAHAHAHA 

WOHOHOHOHOHO YOU GOT A SECRET WOHOOOOOO hahahaha åhh 
jag ska nog tagga studenten nu och börja dricka haha, typ full tre veckor fram till min underbara dag, vad sägeru om det maryyyyyyyyyyyyy , graajjtt tror jag vava!!! 

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG HAR NOG GLÖMT ALLT MED VAD SOM HETER SMÄRTA!!!!!! COOOOOOOOL ÄR JAG!!!!!!

You guardian angel

nu ska jag göra en BoB och skriva allt jag har kvar i skolan, huhu :D
Matte nationella
Nu ska jag göra en BoB och skriva allt jag har kvar i skolan, huhu :D
Matte nationella
Natur prov
Projekt, slutrapport
Religion uppsats, Tro i Afrika
Religion prov, Islam
Engelska bok
Turism redovisning
Redovisning av produktionsfilmen
Filosofi uppstats
Psykologi frågor

har säkert glömt något :( 

Aja, idag var jag iaf på sjukhuset igen med mina fingrar, dom mår bara bra men måste avvakta lite med ridningen och att anstränga handen för mycket så att det inte helt plötsligt blir värre. Drog till skolan sen igen och lyssnade på studenttal, herregud vad jag kommer saknar klassen :( och Amanda&Bella, ni är helt underbara. Absolut dom bästa! 
Bara 17 dagar kvar nu, och nu helt plötsligt så vill jag det inte :( eller det är flera känslor. menmen!
Ska plugga massa Islam nu och kanske skriva någon uppsats får se hur långt jag kommer :)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Maria Larsson

trodde aldrig du skulle göra såhär, jag kommer aldrig förlåta dej för detta, men det är ditt val och jag kan inget göra mer än att göra det du sagt.






You better hope

JAG TAR STUDENTEN OM 25 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helt galet, alltså tänk va tiden har gått fort, fan känns som det var igår då jag tog mina första steg in i D11 och kollade runt omkring mej på alla nya ansikten. Det är ganska sjukt om man tänker efter, jag skulle aldrig kunna tänka mej tre bättre år. Dom har varit helt underbart bäst, fått lära känna så himla bra människor. ÅHH vad bäst ni är!
Men vadå, är allt över nu? Bara över en dag sådär...? Det kommer kännas så tomt att jag inte vet var jag ska vägen, men samtidigt så himla skönt. Jävla dubbla känslor!
Aja har massa skolarbeten innan allt är över så ska man kan inte pusta ut än om trodde det. Hoppas dessutom på att få gips, alltså på mina fingrar som jag krossade förra veckan, det gör så sjukt ont och jag blir bara tokig på det, så kan lika gärna få gips och så får det läka ordentligt :) Blir ju en ganska fin utsmyckning till studenten -.- herregud...
Ne nu ska jag åka in i mina egna lilla värld och skriva klart psykologitentan, det behöver jag verkligen. HEJJA!!!

pusssssss

Deep below it burns

Vi har knappt sagt ett ljud till varandra på 2 månader nu. Även fast du gjort så mkt dumt mot mej så gör det ont att det är såhär. Inte precis så att jag går runt och mår bra utav det. 
Snart kanske jag åker härifrån, kanske Holland elr Tyskland över sommaren, en annan stad till hösten, vem vet... och vi kan inte ha det såhär då, det funkar inte. Det hade varit en sak om vi inte träffats så ofta , men nu träffas vi typ varje dag.
Vet inte vad jag ska göra, för en annan sida tycker det här är bra, skönt och inte lika sårbart att vi inte pratar alls. För det du gör mot mej, krossar mej. Du bryter ner mej i småbitar sakta, jag klarar verkligen inte av att ha det så, jag vill liksom stundtals bort från allt och börja om på nytt. 
Men jag är samtidigt rädd för allt.
Jag hatar det här.


Ta mej till han.

RSS 2.0