sometimes



Straight through my heart
A single bullet got me
I cant stop the bleeding


yeeeyye

ÅHHH VAD GRYM JAG ÄRR!!!! haha
Min dator har ju varit "trasig" några dagar, elr musplattan hade låst sej och jag fatta noll varför den hade gjort det och fick damp på den, haha men idag satt jag bara och knappa lite och när jag hade tryckt Fn+9 så rörde sen muspekaren och jag vart helt överlycklig, hahahaha! nu har jag äntligen min älskling tillbaka!

För övrigt så är jag fortfarande sjuk med feber och bihåleinflammation, men det börjar bli bättre, så jag hoppas jag blir frisk snarast möjliga! :D Är inte alls kul att ligga hemma och inte göra ett skit, man tittar typ bara på tv elr sover bort hela dagen, och det är såååå tråkigt! haha

aja, ska städa mitt rum nu och så!

PUSS

Hejsan alla Marias friends

Heejsan!

Nu sitter Maria och jag, (Bea) vid datorerna i skolan och nördar spel, eller jag nördar spel och hon skriver en massa i min kalender som jag inte får läsa försen jag kommer hem... Maria är jätte glad och gullig idag, hihi!

Ha en fin dag Marias vänner och Maria!

Kram Beatrice
www.beatriceswe.blogg.se

Adieu!

tyska, tyska, matte, religon, tyska igen, engelska och tyska återigen ÅH MUMS på skolan!<3
är det ens tänkt att man ska ha ett liv efter skoltid elr ? :s dom vill plåga oss ordentligt sista året nu...usch!
Skoladagen gick ändå relativt snabbt, trodde ja skulle vara jätte långt efter i Webbdesignen, men tydligen inte, klarade av allt utan hjälp så det var skönt :) Resten av dagen rulla på som vanligt, halvt tråkigt!

sitter nu och lyssnar på musik medans jag pluggar lite tyska, pratar med bästa på msn! :)
åhh vad ja vill ha en tiger nuuu :(

pusssssss


When you say things get better, but they never...

så många olika vägar att gå och jag vet inte vilken jag ska välja, inte ens säkert att jag ens kommer fram. jag vill så gärna men jag orkar inte ramla tillbaka. så ska jag våga ta den väg jag känner starkast för men riskera att inte komma fram?
jag orkar verkligen inte mer...

You're automatic,
And your heart's like an engine
I die with every beat
You're automatic,
And your voice is electric
Why do I still believe?

There's no real love in you
Why do I keep loving you



ZLATAN IBRAHIMOVIC!!!



DU ÄR KUNG!!!
så himla grym är du, finns ingen som du!<3





tripppeeel

BöB Möllan Mjöl!<3

Why do love always feel like a battlefield

Åhh nu känns det som om ja börjar bli lite bättre iaf, men blir väl att ta det lugnt ikväll med! Skolan var inte ens kul idag, sååå tråkigt. elr vi hade våran första lektion i turism och resor och det kmr nog bli en sjukt rolig kurs :D får väl se om det håller i sej, men det hoppas ja! Vart två prov inplanerat i Filosofi och Religon, YIPPIE! Skolan har verkligen kmt igång nu på allvar, så bli inte förvånad om jag inte är kontaktbar nu fram till höstlovet, sitter säkert i något hörn övertäckt av massa skolböcker och försöker få in något i min hjärna! ;) haha!
Träffa bästa i skolan också idag, och ja jag vet inte om känslan jag får i kroppen varje gång jag ser dej elr pratar med dej ens går att förklara. Det är sjukt, och jag kan väl bara gå och hoppas hela tiden...finns ju inget att göra känns det som. Och det är nog det som gör mest ont inom mej. 

ajaa, funderar på att kolla på en film nu, vet dock inte vikken!
Pusss

saknar spanien!<3

 

Lisa's birthday !

tror seriöst inte det finns någon som är snyggare än Zlatan just nu, herregud vad heeet han är ;)

Idag gick ja som sagt ti skolan, elr skippa första lektionen pga personliga skäl, svenskan var typ arbete med grupparbetet och det kom vi ingenstans med och sen hade ja slutat, så helt värdelöst för mej att ens åka ti skolan, sen var det nog inte heller så bra, är fortfarande sjuk och det gör så ont överallt och har säkert jätte hög feber fortfarande...måste vara knäpp som vill gå ti skolan :s
När ja kom hem bädda ja ner mej med datan i soffan och tog det lugnt, elr ja det var lugnt fram tills föräldrarna kom hem och börja tjata!

vill dessutom säga GRATTIS ÄLSKADE LISA PÅ DIN 18-ÅRSDAG!!! :D<3

ne nu orkar ja inte skriva mer, ska försöka sova nu och se om jag orkar iväg till skolan imorn!
sovgotttt
Pusssss

let'sssssssssssss make some noiceeeeeee

åhhhhhhhhhh jag är sjuuuk :( har tydligen bihåleinflammation, och det gör så jävla ont :( suck, har massa feber också. fast jag var sjuk så gick ja iaf till skolan idag, var ju tvungen att se hur mkt jag missat och så, hade bara tyska och idrott så det var inte så mkt!
Idag fyller mamsiii år :D gratttttiiis till henne, och imorn fyller LISAAAA 18 ÅRRR!!!! wiiiiiiiie , hoppas du får en grym dag tjejen, för det är du värd<3<3<3<3
Imorn är det dessoutom 3 år sedan Ragge försvann från oss alla :( hoppas du har det bra, vi alla saknar dej!<3

Ska nog ta och sova snart , så jag blir frisk någon gång! I helgen blire massa kul, ska bland annat åka ti Helen och rida Solan igen :D weey, var sjukt länge sedan jag var där så det ska bli funnnnyyy , ska även fira LISAärenfisk i helgen, så det kmr bli great ! ;)

jag hatar att jag tycker om dej så mycket

barca -09 <3

jag vet inte vart jag ska ta vägen, allt som var så perfekt blev så dåligt.

Kom hem för några timmar sen från Spanien, en resa jag ALDRIG kmr glömma. Zlatan var het, hetare i  verkligeheten än i TV och jaaa, vart ska man ta vägen, SÅ GALET SNYGG!!! Och sen gjorde han ju mål och då vart det ju ännu bättre och hela arenan vart tokiga, en häftig känsla och jag vill bara tillbaka. Annars i övrigt var resan bra, jätte fint väder och så. Drog på mej världens förkylning :( menmen...det får man väl stå ut med när man sätt världens bästaste&hetaste kille live, några meter ifrån en :D 

Imorn blir det skolan, om jag då inte har blivit ännu mera sjuk under natten det vill säga, men det orkar jag inte med så jag hoppas jag blir frisk snabbt :D har tydligen Tyska läxa enligt Jessie så det är ju bara att sätta igång att plugga! :) MUMS!

DU DÖDAR MEJ INOMBORDS!!!

ZlatanIbrahimovic!<3

RSS 2.0